FOTO: Otvoren vrtić u Radničkoj

U Radničkoj ulici otvoren je novi vrtić nakon skoro četiri godine izgradnje, koja je koštala 200 miliona dinara.

U Radničkoj ulici otvoren je novi vrtić nakon skoro četiri godine izgradnje, koja je koštala 200 miliona dinara.

U novom vrtiću biće smešteno preko 300 mališana.

Gradske vlasti očekuju da otvaranjem ovog vrtića, kao i novog vrtića u Veterniku i nadograđenih objekata u Petrovaradinu i Limanu gde će biti mesta za oko 500 dece, lista čekanja bude značajno smanjenja, ako ne i ukinuta.

Procena loaklnih vlasti je da će na kraju godine u Novom Sadu, pošto će grad i dalje subvencionisati boravak dece u privatnim vrtićima, možda biti konačno ukinuta lista čekanja.

  • 100%Taksista

    07.03.2015 21:32
    Korupcija
    Da Igor Pavličić nije primao mito od vlasnika Dispečerskih centara Taxi preduzeća regularni taksisti bi plaćali porez i grad bi mogao svake dve godine da napravi ovakav objekat.
  • 07.03.2015 15:28
    FINALS
    Sto je vise necije mrznje prema nekome, ili necemu, znak je da taj neko, ili nesto stvarno vredi. Mene bi zabrinulo da nema mrznje pojedinih kvazi Novosadjana.
  • 07.03.2015 10:06
    Ulaganjem u nasu decu i njihove uslove obrazovanja i vaspitanja ulazemo u nasu buducnost!











Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti