Porodila se i u petak postaje predsednica Skupštine grada

Jelena Crnogorac iz Jedinstvene Srbije, koja prekosutra treba da bude imenovana za novu predsednicu Skupštine grada Novog Sada, juče se porodila, saznaje 021. 
Jelena Crnogorac iz Jedinstvene Srbije, koja prekosutra treba da bude imenovana za novu predsednicu Skupštine grada Novog Sada, juče se porodila, saznaje 021.

Ipak, kako saznajemo, vladajuća koalicija neće zbog toga menjati predlog za njeno imenovanje.

Pošto će ona biti na porodiljskom do daljeg, funkciju predsednika će od petka preuzeti zamenik predsednika Skupštine grada Miroslav Ilić iz Treće Srbije. Do promene na čelu predsedavajućeg gradskim parlamentom dolazi nakon koalicionog dogovora između SNS-a i SPS-a, a trenutni predsednik Siniša Sević još uvek je na službenom putu u Sjedinjenim Američkim Državama i vraća se 16. marta.

Njegovu smenu zatražilo je 45 odbornika vladajuće većine, a sednica na kojoj će porodilja biti imenovana za novu predsednicu održava se u petak u 10 časova.

Jelena Crnogorac (32) je diplomirala i masterirala na FABUS-u (Fakultet za uslužni biznis, Sremska Kamenica), a zaposlena je u Elektrovojvodini.

  • lilu

    16.03.2015 08:42
    @Statusno neutralna
    nismo svi od nekud došli, neki ovde bili i pre nego što ste došli, duže i od trista godina, i da, iz aviona se vidi da si došla i da si pristrasna, memož to sakriti
  • 15.03.2015 21:08
    Zasmetalo mi je
    gradonacelnikovo obrazlozenje koje je licilo na EPP program = reklame. Eto i mi zaposljavamo zenu iako je dojilja = za primer drugima. Pa ni ja, kao privatnik, ne bih cimao zenu sa porodiljskog da nakon par dana nakon porodjaja uopste dodje u firmu! Da li je ova primopredaja duznosti morala da se odigra bas sad' ili je mogla da saceka jos koji mesec??? I ako nije, zasto??!!?
  • moler

    14.03.2015 09:40
    diplomac
    Samo me zanima dali jos uvek diploma na FABUS-u kosta 400evra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti