Prijem za mlade novosadske atletičare koji su osvojili 28 medalja

Danas je u Gradskoj kući organizovan prijem za pionire Atletskog kluba "Vojvodina" koji su na Sportskim igrama u Dortmundu osvojili 28 medalja.
Danas je u Gradskoj kući organizovan prijem za pionire Atletskog kluba "Vojvodina" koji su na Sportskim igrama u Dortmundu osvojili 28 medalja.

Deca iz AK "Vojvodina" otputovala su pre nedelju dana na Sportske atletske igre u Dortmund.

"Rezultati naših atletičara na ovom takmičenju su značajni, ali ne samo u sportskom smislu, odnosno zbog impozantnog broja medalja koje su deca donela. Mi smo kao Grad prvenstveno ponosni na ove mlade sportiste zbog njihovog stava, ponašanja i načina na koji su kao najbolji ambasadori našeg grada reprezentovali Novi Sad i Srbiju. Juče je Ivana Španović bila u Gradskoj kući na prijemu kao najbolji sportista našeg grada, a danas na istom mestu gledamo medalje iz istog kluba i istog sporta. To sve govori o tome da je Grad Novi Sad postao grad atletike", rekao je Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar.

U okviru Sportskih atletskih igri, u Dortmundu se već 20 godina održava Turnir devet gradova i Otvoreno prvenstvo Nemačke. Na navedenim takmičenjima, u kategorijama uzrasta do 11, 13 i 15 godina, ove godine takmičilo se 35 dece iz Atletskog kluba "Vojvodina", a u Novi Sad su doneli šest zlatnih, devet srebrnih i 13 bronzanih medalja, kao i treće mesto u ekipnom takmičenju.

  • biga

    12.03.2015 13:43
    radujmo se
    Kada cemo mi gradjani Novog Sada priredi docek za nase sampione... Vazno da za Cecu para imate da organizujete koncert, a za ovu decu i Spanovicku nemate da se radujemo zajedno sa njim
    i jos vecu podrsku im damo!!!
  • 12.03.2015 13:38
    jel bio i caca?!
    pa, kako to ,bez takve velicine,da prodje??!! imali iko zasluzniji, za njihov uspeh, od njega??kakvi treneri, caca je bog!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti