Granit na trgu preči od popravke puteva

Na uređenje Trga slobode i nekoliko ulica u pešačkoj zoni biće potrošeno 70 miliona dinara, što je četvrtina ukupne sume izdvojene u ovoj godini za popravku puteva.

Na uređenje Trga slobode i nekoliko ulica u pešačkoj zoni biće potrošeno 70 miliona dinara, što je četvrtina ukupne sume izdvojene u ovoj godini za popravku puteva.

Radi se po nalogu saobraćajne inspekcije napisanom pre nedelju dana. Objašnjenja gradske uprave zašto je ovaj posao ekspresno uvršten u prioritete, dok su pojedini bulevari i prometne saobraćajnice i dalje pune rupa, za sada nema, kao ni jasnog odogovora na osnovu čije se odluke radi, piše "Blic".

Radovi su započeti mesec dana nakon odluke Skupštine grada da izdvoji dodatnih 150 miliona dinara za popravku puteva, jer je ranije predviđenih 100 miliona potrošeno u prvoj polovini godine. Nakon radova u pešačkoj zoni, do kraja godine će ostati oko 80 miliona dinara za sve ostale saobraćajnice.

Podsetimo da je iz Gradske kuće saopšteno da će se u centru, do kraja avugusta, obnavljati asfalt u Njegoševoj, od Trifkovićevog do Trga slobde, kao i u ulicama Modene, Kralja Aleksandra i Ilije Ognjanovića.

  • kako nije jasno?

    29.07.2010 09:51
    Kako nije jasno zašto se menja granit? Pa zato što je našao načina da se ugradi u cenu, a taj neko je jako blizak Pavličiću. Inače se ne bi tako ekspresno rešilo da je to "prioritet".
  • Sremac

    29.07.2010 07:57
    @Novosadjanin
    Znaci ja bih sada trebalo da se ponasam extremno lokal-partiotski?Jel tako?Da molim te nemoj da lupas.Novi Sad je samo na papiru podeljen na dve opstine, da ne bi izgubio status GRADA, i to je sve.Petrovaradin je deo Novog Sada, to je neporecivo.MuDronja i ekipa u Petrovaradinu nikada i nisu nista radili.Sve je to prebacivanje vruceg krompira.
    Molim te objasni mi sta fali asfaltu u Kralja Aleksandra, Modene?Ne kazem nista za granit,ako nisi primetio.TrReba da bude lepo.
    A sta cemo sa ostatkom grada?OMG
    Ili mozda treba da porusimo ova 2,5 mosta, da smanjimo Vojvodinu, pa se siri i razivjaj u Fjutog i Vjeterink.A turiste prosetaj samo po centru,pa ako im uzmes i 5e dnevno svaka ti cast.
  • 29.07.2010 05:50
    70 miliona dinara, sto je mnogo mnogo je, jeste da se gradjani s razlogom cude ovakvom bacanju nasih novaca samo smo mi malo dzangrizavi, eto stiglo vreme godisnjih odmora plate gradskih celnika i nisu bat toliko velike kako bi otisli u neko in letovaliste a ovo im je dobra prilika da se malo podkrepe..nek se malo ljudi odmore od silnog rad a mozda ce ipak tamo negde nesto i uociti dobro pa ce bar malo tog dobrog preneti i u nas grad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti