Spartak-Dnjepar uz pojačanu bezbednost

Subotički Spartak danas u Novom Sadu, na stadionu ''Karađorđe'', dočekuje ukrajiinski Dnjepar u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope.
Subotički Spartak danas u Novom Sadu, na stadionu ''Karađorđe'', dočekuje ukrajiinski Dnjepar u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dnjepar je lider u ukrajinskom šampionatu, sa mnogo jačom ekipom ''na papiru''. Subotičani su u prelaznom roku ostali bez golmana Milana Jovanića (Visla Krakov) i Igora Popovića (Temišvar). Ta utakmica na programu je od 17 časova i 30 minuta. Novosadska policija upozorila je da će preduzeti sve zakonske mere da ovaj sportski susret protekne bezbedno. Policija će snimati pre, za vreme i posle utakmice nekoliko lokacija u gradu, kako bi dodatno obezbedila mir.

Takođe, iz policije podsećaju navijače da je, prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola u sportskom objektu,  a vlasnike ugostiteljskih objekata  koji se nalaze na manje od 1.000 metara od stadiona, da Zakon zabranjuje točenje i prodaju alkohola, tri sata pre početka utakmice, u vreme održavanja, i tri sata po završetku fudbalskog nadmetanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti