Razrovaše Njegoševu (Foto)

Njegoševa ulica u sredu je raskopana, od Trga slobode do Trifkovićevog trga.
Njegoševa ulica u sredu je raskopana, od Trga slobode do Trifkovićevog trga.

Radovi su započeti mesec dana nakon odluke Skupštine grada da izdvoji dodatnih 150 miliona dinara za popravku puteva, jer je ranije predviđenih 100 miliona potrošeno u prvoj polovini godine.

Nakon radova u pešačkoj zoni, do kraja godine će ostati oko 80 miliona dinara za sve ostale saobraćajnice.

Do kraja avugusta biće postavljen novi asfalt u Njegoševoj, Modene, Kralja Aleksandra i Ilije Ognjanovića.

Na uređenje Trga slobode i tih ulica u pešačkoj zoni biće potrošeno 70 miliona dinara, što je četvrtina ukupne sume izdvojene u ovoj godini za popravku puteva.

  • Vaskez NS

    30.07.2010 08:10
    ?
    Pa što ne staviste behaton ? Em je ionako nji'ova ideja, mislim tih što obitavaju u Njegoševoj, em se lakše premešta na drugo mesto ako zatreba, em lepše izgleda...
  • Razrovaše Njegoševu?

    30.07.2010 04:30
    Dokoni kum
    Hmmm ... imam jak utisak da bi Vam više prijalo da su , umesto u asfalt i graniti uložili u marketing kod Vas na radiju a pošto nisu "Razrovaše Njegoševu? "
    :-)
    jao jaoooo tržišno poslujete
  • Podbara-Salajka

    29.07.2010 22:16
    Razrovase Njegosevu bez ikakve potrebe, a trotoar u Temerinskoj godinama stoji neasfaltiran (od rekonstrukcije puta). Izgleda da ce se i ovo zavrsiti kao sa barzama - cekacemo deset godina da se neko seti da zakrpi ovo ruglo. Odradise put, rasturise trotoar, niko nije nadlezan i dovidjenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti