Uređenje Keja pri kraju

Uređenje Keja žrtava racije privodi se kraju, a od većih poslova ostalo je još da se završi sanacija spomeničkog kompleksa koja je počela prošle nedelje.

Uređenje Keja žrtava racije privodi se kraju, a od većih poslova ostalo je još da se završi sanacija spomeničkog kompleksa koja je počela prošle nedelje. Pored toga, potrebno je da se uredi oko 150 metara trotoara i biciklističke staze od Bulevara cara Lazara do barži.

Postavljanje javne rasvete takođe se privodi kraju, a uskoro bi trebalo da budu uređena i dva nova autobuska stajališta, da se sredi košarkaški teren i teren za boćanje u blizini montažno-demontažnog mosta, kao i da se postave tri javne česme, korpe za smeće i češljevi za bicikle.

Kompletno uređenje Keja trebalo bi da bude gotovo u avgustu.

  • 3opaH

    30.07.2010 06:31
    @Lalo
    E lalo, lalo. Opet nisi uzeo terapiju
  • 30.07.2010 05:55
    a gde je teretana na otvorenom ????
  • Lalo

    29.07.2010 22:38
    Nesto mi uzana ova bjehatonirana pjesacka staza, trebali su to malo sire napravit. Ne znam oce se tu moc pocerati neko auto u oba pravca, a? Po meni je trebalo malo vise parking mjesta naciniti, malo je ovo. Dje cu parkirat vozlo kada krenem u setnju? Mada generalno nije lose, ovako ljepo nema ni u zavicaju. A najljepse mi je kada sa djecom uvece odem na kej pa kada se upale svijetla na mostu, pa se mijenjaju boje milina jedna. Nema vece srece nego kada se na mostu pojavi crveno plavo bijela kombinacija, Bog te veselio, e vala tada mi je puno srce ba. Jedino me nerviraju ovi sto ceraju biciklo po keju, ja bi to odma zabranijo i kaznjavo, moram to predlozit ovim mojim rodjama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti