Sahrana Ogulinca na gradskom groblju?

Mladen Ogulinac iz Starih Ledinaca, koji je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu, mogao bi da bude sahranjen na groblju u Novom Sadu, budući da ga meštani iz njegovog sela ne žele na svom groblju.
Mladen Ogulinac iz Starih Ledinaca, koji je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu, mogao bi da bude sahranjen na groblju u Novom Sadu, budući da ga meštani iz njegovog sela ne žele na svom groblju.

Međutim, Ogulinčev brat, D.L, za Nacionalni građanski kaže da je odbijen i u novosadskom pogrebnom preduzeću "Lisje". Direktor Srboljub Bubnjević demantuje te navode, rekavši da se pokojnici ne dele po bilo kom osnovu. D.L. tvrdi i da su za smrt njegovog brata odgovorni mediji, koji su u saradnji s policijom vršili pritisak, kao i da je njegova porodica osuđena na linč.

D.L. je pomenuo da je zbog takvih pisanja Teofil Pančić dobio batine, najavivši tužbe protiv medija i države. U Starim Ledincima juče je održan četrdesetodnevni pomen ubijenoj devojčici.

  • slavko

    06.08.2010 10:10
    po.
    na njega netreba trositi reci a ni zemlju, bacite ga zverima jer on nije covek
  • 05.08.2010 22:03
    Ovog D.L treba pod hitno izolovati iz javnosti,kakvi komentari, jest da mu je brat umro, i jest da je svoje najbolje ali i tu postoji max granica rodbinske tolerancije s tim sto su izgleda familijarno malo pobrkali loncice - u glavi
  • 05.08.2010 16:11
    Je li je Ogulinac bio u zatvorskoj bolnici, ako je bio to znaci da zatvor treba da ga sahrani, a ako nije onda na "normalna"groblja a gde !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti