Radovi u pozorištu i dalje ne počinju

Srpsko narodno pozorište još uvek čeka početak obnove, a kako za Radio 021 kaže upravnik, Aleksandar Milosavljević, datum početka i obim radova znaće se kroz desetak dana.
Srpsko narodno pozorište još uvek čeka početak obnove, a kako za Radio 021 kaže upravnik, Aleksandar Milosavljević, datum početka i obim radova znaće se kroz desetak dana. Nakon što pokrajinski Fond za kapitalna ulaganja raspiše tender, biće izabrani izvođači radova i znaće se da li će u datim okolnostima moći da postignu planirano.

Milosavljević ističe da je prioritet popravka krova. "Radićemo i scene - kad kažem scene, pre svega mislim na sale, obnovu i presvlačenje sedišta u salama, pod na scenama i foajee sa toaletima", najavio je on.

Trenutno se na Srpskom narodnom pozorištu popravlja nadstrešnica, sledi i postavljanje nove dekorativne rasvete, a sredstva za te radove obezbedio je Zavod za izgradnju grada. Fond za kapitalna ulaganja je još u maju sa pozorištem potpisao protokol o dodeli 180 miliona dinara za obnovu zgrade. Pozorište je zatvoreno početkom jula, ali radovi i dalje nisu počeli.

  • VladaNS

    17.08.2010 13:12
    OPASNO!!!
    Fasada pozorista je u katastrofalnom stanju i predstavlja veliku pretnju po bezbednost novosadjana! Sedite na terasu treme i cik se usudite da budete za stolom blizu fasade, dok posmatrate vec otpale mermerne ploce sa donjeg dela. Ista situacija kao i svojevremeno sa glavnom postom. Hitno reagovati preduzeti pre eventualne tragedije!!!
  • bns

    11.08.2010 06:51
    Eto još jednog Skadra na Bojani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti