Direktorki ponovo dozvoljen ulaz u Dnevnik

V.d. direktorki "Dnevnik holdinga" Jasmini Mašulović dozvoljeno je da uđe u zgradu ovog preduzeća, gde su joj zaposleni zabranili ulaz pre tri nedelje, nezadovoljni njenom poslovnom politikom.
V.d. direktorki "Dnevnik holdinga" Jasmini Mašulović je dozvoljeno da uđe u zgradu ovog preduzeća, gde su joj zaposleni zabranili ulaz pre tri nedelje, nezadovoljni njenom poslovnom politikom. Predsednik sindikata holdinga, Steva Tomin, kaže za Radio 021 da će materijali koji dokumentuju njene propuste biti prosleđeni Vladi Vojvodine, u nastojanju da Mašulovićeva bude smenjena. Rok za odgovor Vlade je 8 dana.

"Ukoliko smatraju da ona treba da ostane direktorka, neka ostane, a mi ćemo onda razmotriti mogućnost da podnesemo tužbu protiv gospođe Mašulović, Vlade Vojvodine i organa upravljanja u Dnevnik holdingu", rekao je Tomin.

Zaposleni u "Dnevnik holdingu" smatraju da je v.d. direktorka svojim poslovanjem dovela preduzeće u lošu poziciju. Upravni odbor je protiv nje pokrenuo postupak jer je potpisala novi ugovor o štampanju lista "Dnevnik", uprkos odluci članova da je ugovor štetan. Sa Jasminom Mašulović smo stupili u kontakt, ali ona nije želela da komentariše ove navode sindikalaca.

Podsetimo, sindikalci su ranije kritikovali Mašulovićevu zbog propuštanja mogućnosti da se kupi oprema za štampanje vredna pola miliona dinara, što je bilo u suprotnosti sa odlukom upravnih organa. Kako Steva Tomin tvrdi, to je bila "Dnevnikova" prilika da zaradi, jer bi uz to bio sklopljen dogovor i sa jednom novosadskom firmom, koja bi usluge plaćala 300.000 dinara mesečno.

V.d. direktorka tada nije želela da komentariše ove tvrdnje, rekavši da je ta odluka stvar poslovne politike preduzeća. Ona je istakla i da su svi dosadašnji pokušaji reorganizacije preduzeća nailazili na negodovanje radnika, kao ni da niko još nije preuzeo odgovornost za štetu koju su preduzeću naneli dugotrajni štrajkovi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti