Poruke o broju mesta na parkiralištima

Novosadski Parking servis uskoro će imati novu uslugu. Reč je o sms sistemu obaveštavanja o broju mesta na zatvorenim parkiralištima.
Novosadski Parking servis uskoro će imati novu uslugu. Reč je o sms sistemu obaveštavanja o broju mesta na zatvorenim parkiralištima.

Novosađani iz bilo kog dela grada, preko ovog sistema dobijaće informaciju o popunjenosti javnih garaža, odnosno parkirališta, a očekuje se da će tu mogućnost dobiti polovinom septembra. Kako ističu u Parking servisu, biće odabran kratak i jednostavan broj, poput onih na koje se sms porukama plaća parkiranje.

U toku su pripreme za uvođenje novog sistema, a još nije poznato koliko će ova usluga da košta.

  • lala

    10.08.2010 20:09
    Koliko se secam pre par meseci su izjavili da ce usluga sigurno biti besplatna. Izgleda im se ipak vise svidjaju pare...
  • Pesnik

    09.08.2010 11:17
    Stvarno,
    zar vi žuti nemate baš ni jedan jedini normalan kadar?Šta ste vi sebi dopustili,dočekaćete, kako je neko već rekao, da vas Koštunicin Jeknić dovede pred vrata revolucije.Samo nisam siguran da ćete uspeti da pobegnete na zadnji izlaz.Gde su vam oni vredni mladi,obrazovani i sposobni ljudi čiji ste potencijal iskoristili samo za svoju kampanju od vrata do vrata pre izbora a onda ste ih zaobišli da ne vide koliko ste nesposobni za bilo koji posao. Zato ste i zadržali zaostale crveno crne kadrove ali džaba vam bilo.Uskoro, ni fotelje ni armije stranačkih dobrovoljaca za kampanju. Samo metla!
  • G

    09.08.2010 05:31
    Vidim danas su okoreli kriminalci iz parking servisa krenuli da obeležavaju i deo bulevara između stanice i novosadskog sajma u pripremama za naplatu. Još jedan rezidencijalni kraj grada da se oglobi, bez ikakvog ulaganja - to smo im mi i naši očevi idioti i budale napravili parkinge koje sada hoće da nam naplaćuju, a da zauzvrat nude JEDNO VELIKO NIŠTA!!! Sami govore kako ima 4500 registrovanih automobila u par ulica na grbavici a samo 2000 parking mesta, ali i to hoće da naplate. Uvek sam za svaki predlog kako da se stane na put ovoj kriminalnoj organizaciji, a kad krene revolucija, budite apsolutno uvereni da ću lično Jekniću sasuti ceo šaržer u tu njegovu kriminalnu šupljinu koju naziva glavom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti