MOTINS u štrajku

Oko devedeset procenata radnika MOTINS-a od jutros je u štrajku, a jedini zahtev koji oni imaju prema poslovodstvu je da im se isplate dve i po zaostale plate.

Oko devedeset procenata radnika MOTINS-a od jutros je u štrajku, a jedini zahtev koji oni imaju prema poslovodstvu je da im se isplate dve i po zaostale plate.

Predsednik Sindikata u tom preduzeću, Dragan Vasić, kaže za Radio 021 da su radnici već štrajkovali u januaru, ali da je rukovodstvo obećalo da će se dugovi namiriti do juna. Mwđutim, kada je došao dan da se dugovi isplate, radnicima je rečeno da para nema i da ne znaju kada će ih biti.

Motins je privatizovan 2006. godine, a vlasnik je preduzeće pod stečajem NS Don. Prema rečima Vasića, niko od rukovodstva od jutros se nije pojavio u firmi i ne žele da sa Sindikatom razgovaraju o isplati zaostalih plata.

  • sosa

    09.08.2010 20:28
    Anonimus je mislio na direktore i njihove disace za vrat
    koji su sravnili sve sto postoji
    mada ni neke salterske sluzbenike ne bi trebalo zaobici
  • Coja

    09.08.2010 20:10
    Vlasnci NS Dona bolje da su cuvali ovce po Pjesivcima nego sto upropascuju nekada zdrave firme po Novom Sadu.
    Dok su uzurpirali svoj polozaj u banci mogli su da izigravaju uspesne biznismene. Sada se pokazuje da su obicni sarlatani.
    Nesreca je sto vredni i strucni ljudi iz Motinsa stradju.
  • @Anonimus

    09.08.2010 11:16
    Bravo za kometar..da i komšiji crkne krava pa će i meni biti dobro..ko su ti neradnici..vozači, šistači, grobari ili ti? Razmisli malo pa će ti se kasti samo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti