Stadion Karađorđe po UEFA standardima

Kako će izgledati rekonstruisan stadion "Karađorđe", te kako će i ko finansirati obnovu, trebalo bi da bude poznato u septembru ili oktobru.
Kako će izgledati rekonstruisan stadion "Karađorđe", te kako će i ko finansirati obnovu, trebalo bi da bude poznato u septembru ili oktobru.

Za sada je poznato da je Fudbalski savez Srbije spreman da uloži pola miliona evra, a član Gradskog veća zadužen za sport, Aleksandar Kravić, procenjuje za "Dnevnik" da će za sve radove biti potrebno bar 10 puta više novca.

Ukoliko sve bude teklo po planu, Novi Sad bi sledeće godine mogao da ima gradski stadion za više od 25.000 gledalaca, koji bi ispunjavao sve UEFA standarde.

  • Aleksandar Srbin

    17.05.2011 02:02
    O ljudi!
    Neko napisao ovo je jedno nacionalno!?Pa dokle cemo mi srbi da ugadjamo u svojoj drzavi svima?Pa kako da ga nazovemo Vojvodina?I sto ima svaka manjina da uci na svoj jezik kad u Srbiji ima nas oko 89 posto srba!?Zasto u Nemackoj ne uci svaka manjina na svojim jezikom u skolama?Pa bar su oni demokrati!?A kod nas ko kako hoce?Pa da nije bilo nas srba danas bi vojvodjani bili u Madjarskoj i svi nasi bi tamo sadili psenicu i radili kao nadnicari kod madjara!Ma ovo je Srbija stadion zove se kako mi zelimo i kome smeta nek izvoli tamo gde ima vise demokratije ako vam se ne svidja ova nasa!
  • boško buha

    29.01.2011 19:17
    ime
    neka ostane stadion "Vojvodina"
  • Rainbow Six

    02.09.2010 11:15
    Црни Ђоле!!!
    КАРАЂОРЂЕ И ТАЧКА!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti