Koncerti za Dan mladih

Međunarodni dan mladih obeležava se danas i u Novom Sadu nastupom mladih novosadskih bendova i di džejeva u Limanskom parku.
Međunarodni dan mladih obeležava se danas i u Novom Sadu nastupom mladih novosadskih bendova i di džejeva u Limanskom parku.

Program dana mladih nastaviće se za vikend, žurkama na Štrandu, dok će narednih mesec dana na više lokacija u gradu biti predstavljena prva verzija lokalnog Akcionog plana za mlade.

Koncerti u Limanskom parku sutra počinju u 16 časova. Sviraće bendovi Fusion, Vrišti pijaca, New Mithology, Bao Vau, Tetrapank, Mamurluk i Čučuk Stana, nastupiće di džejevi Bodza Selectah, Ivan Čkoljević i Ilija Mandić, dok će se promotivnom vožnjom predstaviti i novosadski skejteri.

  • @Mitablesan

    12.08.2010 09:39
    kakvo ti je to prvo pitanje? Pa jesu li trebali da naprave koncert u kancelariji od 80kvm? E bas si blesan :)
    koje pare? koliko? imas li budzet pa da mi tu malo zavirimo? ili trazi da daju izvestaj na uvid to ne bi trebao da bude problem..
    sto se tice radnog vremena slazem se da je mozda moglo bolje, nezgodno je sto je 12. pao na radni dan...

    A Obren je saban :D
  • obren

    12.08.2010 08:34
    tasha, neki to vec rade
    ali nisu vidljivi, posto nisu niti politicki niti mafijaski obojeni. recimo u ck 13 ima nekoliko projekata za mlade talente koji se ticu doduse, umetnosti, ali i nauke o kulturi. nadalje, gorani novog sada imaju sjajne kampove za mlade prirodnjake, pozoriste ogledalo ima programe za mlade nesto kao umetnost i nauka, art klinika slavi svake godine nove likovne generacije...stvar je sto ovi programi nisu orijentisani na masovno, hocu da kazem draga tasha da svuda okolo ima sjajnih programa, ali ne dobijaju ni medijsku, niti politicku paznju...svuda okolo su primeri dobre prakse..a ako mladi vole akcione planove neka izvole,je l akcioni plan nastao kao govorni oblik akcijaskih radnih akcija?
  • mitablesan

    12.08.2010 07:17
    podrska
    Apsolutna podrska manifestaciji, samo imam par pitanja;

    1. Organizacija koja je zaduzena za ovo ima svoj rostor. Zasto Limanski park?
    2. "Mladi" su i ljudi sa 20 godina kada vec pocinju da rade. Zasto je svirka u toku radnog vremena?
    3. Pouzdano znam da 4 benda sa spiska nisu placena. Grad se ucepljuje sa dozvolom za park. Na cega su otisle pare?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti