Nagrada Radiju 021 za izveštavanje o mladima

Povodom Međunarodnog dana mladih, Radio 021 dobio je nagradu za ukupan doprinos unapređenju položaja mladih u lokalnoj zajednici.  
Povodom Međunarodnog dana mladih, Radio 021 dobio je nagradu za ukupan doprinos unapređenju položaja mladih u lokalnoj zajednici.

Priznanje "Mladgrad", koje se dodeljuje po prvi put, priznanje je za doprinos lokalnih samouprava i medija na unapređenju položaja mladih, a dodeljuju ga Građanske inicijative u saradnji s Ministarstvom za omladinu i Ministarstvom za lokalnu samoupravu.

Medij koji se, prema oceni žirija, najviše i najbolje bavio problemima mladih je portal youth.rs, a uz Radio 021, nagrađeni su i Radio Novi Sad, RTS, Radio Zrenjanin, kruševački nedeljnik "Grad" i portal infostud.com. Uz medije, priznanja je dobilo još 17 gradova i opština, te dve omladinske grupe.

Ministarka za omladinu, Snežana Samardžić Marković, kaže da se nagradama odaje javno priznanje onima koji su učinili vidljiv napredak u obezbeđivanju sistematske brige o mladima i istovremeno ohrabruju sve lokalne samouprave i mediji da ulože dodatni napor kako bi se položaj mladih unapredio.

Inače, Godina mladih, prema kalendaru Ujedinjenih nacija, počinje u četvrtak.

  • +Dejan

    12.08.2010 20:43
    Cestitka!
    Cestitam, cestitam.
  • 11.08.2010 14:29
    posle ovoga ocekujemo i nagradu "leptirov let" koju dodeljuje evropska agencija medijima koji na korektan nacin tretiraju let leptira dok duva vetar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti