Preminuo u centru grada

Građanin rođen 1941. godine juče je preminuo od posledica infarkta koji je doživeo deset minuta pre 12 časova u Zmaj Jovinoj ulici, kod novosadske Katedrale.
Građanin rođen 1941. godine juče je preminuo od posledica infarkta koji je doživeo deset minuta pre 12 časova u Zmaj Jovinoj ulici, kod novosadske Katedrale.

Dve ekipe hitne pomoći stigle su brzo na lice mesta i nesrećnog čoveka oživljavale duže od sat vremena. Kada se donekle povratio, prevezen je na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, uz ponovnu reanimaciju u vozilu Hitne pomoći.

Nažalost, pokušaji oživljavanja su bili bezuspešni jer je čovek na Institutu preminuo. Njegov identitet još uvek nije saopšten, kao ni zvanični podaci o uzroku smrti.

  • Slucajni prolaznik

    19.08.2010 06:29
    111
    Nije bas brzo dosla hitna pomoc!Ne vredi sada govoriti ali ko zna,mozda bi ishod bio drugaciji da je stvarno brzo dosla pomoc!Prvo jedna ekipa pa posle 15-ak minuta i druga...jezivo!
  • 100x

    12.08.2010 12:52
    vam kažem
    NIJE KATEDRALA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti