Radovi u centru idu po planu? (Foto)

Kako nezvanično saznajemo, tokom prepodneva došlo je do kvara velikog agregata koji strujom snabdeva mašine kojima se izvode radovi u centru grada.
Kako nezvanično saznajemo, tokom prepodneva došlo je do kvara velikog agregata koji strujom snabdeva mašine kojima se izvode radovi u centru grada.

Radnici su tražili da se od neke druge firme iznajmi agregat, kako ne bi kasnili sa radovima, ali bi to dodatno koštalo. Iako je naš reporter na mestu radova čuo telefonski razgovor radnika koji je govorio da je zbog toga u problemu, Stanko Bosnić iz Javnog komunalnog preduzeća "Put" tvrdi da se to nije dogodilo i da se radovi odvijaju po planu.

"Nije došlo ni do kakvog kvara, a pogotovo ne do kvara agregata. Što se tiče roka koji je ugovoren sa gradom on ostaje i dalje na snazi i mi u potpunosti stojimo iza ugovorene dinamike radova", kaže Bosnić.

Bosnić dodaje da će Trg slobode, Ulica Modene i Njegoševa biti rekonstruisani do kraja ovog meseca, kako je i planirano.

Njegoševa ulica će nakon rekonstrukcije imati slivnik na sredini koji će služiti za odvođenje atmosferskih voda, kako bi mogla da se odvede i veća količina padavina, sa čime je naročito bilo problema poslednjih dana. Radnici kažu da im za taj posao treba oko 20 dana, ali se do sada pokazalo da to uvek duže potraje, jer nailaze na teškoće, ukoliko neki prethodni radovi nisu obavljeni kako treba.

Kako saznajemo, i u Ulici Modene konačno će biti rešen problem odvođenja atmosferskih voda, tako da ubuduće ne bi trebalo da se, prilikom većih kiša, dešavaju poplave lokala koji se nalaze u ovoj ulici.

  • smooor

    18.08.2010 19:57
    hm
    ima se,moze se!!!
  • 16.08.2010 17:57
    Za te novce sto je Grad izdvojio za renoviranje Trga trebao bi ceo Trg da je u kvalitetnim mermernim plocama a ne onih par stotina kvadrata, ostalo goli asvalt koji ce svakog leta omeksati, cipele sa i najmanjom stiklom upadace u asfalt, sparina ogromna, i sve to placamo mi gradjani kako bi svaka vlast koja dodje posle izbora mogla da napuni svoje djepove...a ti narode, placaj njihova letovanja itd, a sam glockaj kosti i uzivaj u asvaltu......
  • Dr Petrović

    13.08.2010 16:59
    Radno vreme
    Tako je, njihovo radno vreme je do 17h. Onda se dignu i idu kući.
    Sada ću i ja, samo da odradim dežurstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti