Zelenilo bez para za interventne radove

Radnici "Gradskog zelenila" su nakon nevremena u ponedeljak o svom trošku uklonili pala stabla i grane na onim mestima koja ugrožavaju redovno odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka.

Radnici "Gradskog zelenila" su nakon nevremena u ponedeljak o svom trošku uklonili pala stabla i grane na onim mestima koja ugrožavaju redovno odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka.

Kako za Radio 021 objašnjava portparol, Ivan Nožinić, novac sa pozicije za interventne radove je odavno utrošen, tako da je i pre desetak dana "Zelenilo" intervenisalo o svom trošku.

"Za interventne radove ove godine izdvojeno je dva miliona dinara, a posle rebalansa budžeta ta suma je smanjena na 1.886.400 dinara, što je očigledno nedovoljno. Zbog toga apelujemo na osnivača da iznađe rešenje za ovaj problem, jer je to u interesu svih Novosađana", kaže Nožinić.

On napominje da je "Gradsko zelenilo" i inače u teškoj finansijskoj situaciji i u dugovima. "Gradsko zelenilo, kao i svako drugo državno ili privatno preduzeće, bez razlike, svoje usluge mora da naplaćuje, a sada se postavlja pitanje na koji način, jer je iznos izdvojenih sredstava već utrošen", dodao je Nožinić.

Drveće sa automobila sklanjali su i vatrogasci, koji su intervenisali u Ulici Cara Dušana, na Bulevaru Jovana Dučića i u Ulici Jovana Boškovića u centru.

  • BOlja

    20.08.2010 07:45
    Dada seciiiiii Dada
    Proverila sam dobila je Bucka i veci koeficijent sad je sve jasno ....
  • dadin advokat @ BOlja

    19.08.2010 09:03
    Da li smo nešto propustili?
    BOlja, koliko se ja razumem u stilove i tehnike pisanja (a zam nešto o tome!), tekst iznad dade (Anonimus - Ima l' neki vodoinstalater da mi popravi zub), takođe je iz istog pera. Dakle, dada! Osim toga, služi me sećanje šta je sve pisano na ovu temu...
  • dadin advokat

    19.08.2010 07:30
    Koji crni optimizam
    BOlja, gde vidite optimizam kod Dade? Ona mi je surovo mračna i dalje! Uz sve još i cinična.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti