Kaćkom mostu preti rušenje

Kaćki most je toliko oštećen, da mu preti opasnost od rušenja, pokazao je izveštaj preduzeća ''Most-NS'', koje je grad angažovao da utvrdi stanje tog prelaza.
Kaćki most je toliko oštećen, da mu preti opasnost od rušenja, pokazao je izveštaj preduzeća ''Most-NS'', koje je grad angažovao da utvrdi stanje tog prelaza.

Kako piše ''Blic'', saobraćaj preko Kaćkog mosta prema autoputu odvija se od ponedeljka samo jednom, a uskoro bi mogle da budu zatvorene obe trake. U izveštaju se, između ostalog, navodi da su sajle na mostu popucale, ili ozbiljno ugrožene, kao i da opasnost preti vozilima koja idu preko mosta, ali i brodovima koji prolaze ispod njega. Pregled je obavljen 7. avgusta, a u elaboratu preduzeća ''Most-NS'' ističe se da je neophodno "hitno potpuno zatvoriti saobraćaj na nizvodnoj traci i pešačkoj stazi", kao i odmah započeti izradu projekta sanacije mosta.

Kaćki most trenutno je jedini izlaz ka autoputu Beograd-Subotica, jer su ostali pravci zatvoreni zbog rekonstrukcije autoputa, a koristiće se samo njegova leva traka dok ne bude izrađen projekat obnove, izabran izvođač radova na tenderu i prelaz bude saniran.

  • Evo

    18.08.2010 22:34
    Назив: MDJ MOST-NS
    Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
    Седиште: Нови Сад
    Пуно пословно име: MDJ MOST-NS DOO ZA IZGRADNJU SPECIFIČNIH OBJEKATA NISKOGRADNJE NOVI SAD, BANOVIĆ STRAHINJE 16
    Адреса: Бановић Страхиње 16, , Нови Сад, Србија

    Подаци о члановима друштва:
    1 . Члан
    Име и презиме: Милан Цупара
  • emanon

    18.08.2010 18:30
    Petlja kod Rodica je zarasla u korov, iz bankine izbija trava i poljsko cvece, sahtovi pokradeni a metalna ograda izrdjala i sazvakana kao da ju je kamion pokupio. Neko ce se ponovo tu ugraditi na vec odavno zavrsene radove koje sada zbog neodrzavanja treba obnoviti.
  • Urednik

    18.08.2010 18:04
    Forumovci, obirom da urednik sajta ne želi da objavi zvanične informacije o registrovanim preduzećima, molim vas nadjite mi koja je to firma Most.NS i gde je registrovana, jer je u APR neema?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti