Autobus vukao ženu po Budisavi?

Vozač Gradskog saobraćajnog, koji se sumnjiči da je u utorak uveče u Budisavi povredio jednu putnicu prilikom izlaska iz autobusa, neće biti kažnjen od strane tog preduzeća, saznaje Radio 021.

Vozač Gradskog saobraćajnog, koji se sumnjiči da je u utorak uveče u Budisavi povredio jednu putnicu prilikom izlaska iz autobusa, neće biti kažnjen od strane tog preduzeća, saznaje Radio 021.

Kako nam je nezvanično rečeno, u Gradskom saobraćajnom smatraju da vozača, ukoliko se dokaže njegova krivica, primerenija kazna očekuje na sudu, u odnosu na eventualno smanjenje plate, koje bi mogao da dobije.

Rozalija Doboši iz Budisave povređena je prilikom izlaska iz autobusa na poslednjem autobuskom stajalištu u Budisavi, pre okretnice prema Kovilju. Prema rečima jedne od meštanki koja je prisustvovala događaju, te snaje povređene Rozalije, Valerije Doboši, do povrede je došlo zbog toga što je vozač autobusa vratima priklještio ruku žene, te je vukao po putu.

Povređenoj putnici ukazana je pomoć na Urgentnoj hirurgiji, nakon čega je puštena na kućno lečenje s nogom u gipsu. U Gradskom saobraćajnom za Radio 021 kažu da je policija izvršila uviđaj, te da je praksa preduzeća da u takvim situacijama ne daju komentare.

Inače, u prvoj polovini godine, vozači i vozila Gradskog saobraćajnog učestvovali su u 147 saobraćajnih nezgoda, navodi se u izveštaju Službe unutrašnje kontrole ovog preduzeća. Prema evidenciji policije, za skoro 40 odsto saobraćajki okrivljeni su vozači, protiv kojih su podnesene 44 prekršajne i osam krivičnih prijava.

U Gradskom saobraćajnom ističu da je broj saobraćajnih udesa za skoro petinu manji u odnosu na isti period prošle godine, te da u prvoj polovini ove nije bilo nesreća s poginulim licima i većom materijalnom štetom. (D.S.)

  • 7 maj

    19.12.2010 18:21
    vozaci stoka u gsp novi sad
    ovo je stvarno javasluk.cak biraju putnike po stanicama .a kad vide invalide ,odna se deru na njih kao da smo stoka posebno vozaci koji idu prema sremskoj strani.koji voze 7 i 7 .40c za novi sad.onda putnici vele bolje dase guram u pun autobus ,nego majmun nadrkani da jedu dzigericu.
  • Rina

    31.08.2010 21:32
    Bahatost vozaca autobusa
    Dokle god mozete, izbegavajte voznju autobusom! Stoka (veoma vredna na trzistu)ima bolji prevoz do klanice. Vozacu autobusa je jedino bitno da odradi svoju rutu, a vi, putnici, mozete da visite kol'ko hocete, nikog briga! GSP ce vozacu, mozda!!!, smanjiti platu ukoliko vi ostanete dozivotni bogalj zbog reda voznje i njegove absolutne, totalne nehumanosti vozaca, jer, boze moj, on je placen samo da misle na cestu i vreme polaska, a ne na vas, putnike koji ih placate i obezbedjujete im egzistenciju. Dokle god zelite da ih placate za takvu voznju , tj. dokle god ih podrzavate, dotle cete i visiti na zatvorenim vratima!
  • komsha

    21.08.2010 13:39
    i onda...
    i onda se cude kada ih neko saceka na okretnici...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti