Radi se na sanaciji koprivića

Gradsko zelenilo ovih dana radi na sanaciji oštećenja na kopriviću, a rekonstrukcijom ulice Modene, biće povećan i zaštitni pojas oko tog drveta.
Gradsko zelenilo ovih dana radi na sanaciji oštećenja na kopriviću, a rekonstrukcijom ulice Modene, biće povećan i zaštitni pojas oko tog drveta. Prema rečima portparola "Zelenila", Ivana Nožinića, grana koja je nedavno oštećena je učvršćena.

"Grana koja je oštećena je učvršćena čeličnom sajlom, a samo deblo se dodatno ojačava. Orezivanjem je olakšana krošnja, a radi se i na povećanju zaštitnog dela oko koprivića", kaže Nožinić.

Koprivić u ulici Modene, star 110 godina, oštećen je početkom jula, visokim teretnim vozilom. Do danas nije utvrđeno ko ga je oštetio, pošto je snimak sa kamere za video nadzor izbrisan posle pet dana. Iz "Gradskog zelenila" napominju da oni za oštećenje ovog stabla nisu optužili radnike "Čistoće", niti bilo kod drugog preduzeća.

  • Dr Petrović

    19.08.2010 19:58
    Behatonska Kula oko Koprivića
    "biće povećan i zaštitni pojas oko tog drveta. "

    Od Miletića do Banovine, a sve u behatonu le diodama, stubićima i kuglama.

    Jedva čekamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti