Festival odložen, niko ne govori zašto

Otkazan je trodnevni festival "Fenomenalna Srbija", koji je trebalo da počne danas u Sremskim Karlovcima, a preciznijeg objašnjenja za to i dalje nema.
Otkazan je trodnevni festival "Fenomenalna Srbija", koji je trebalo da počne danas u Sremskim Karlovcima, a preciznijeg objašnjenja za to i dalje nema.

Na sajtu festivala stoji kratko saopštenje da je do ovoga došlo zbog tehničkih problema sa lokacijama predviđenim za izvođenje programa. Takođe, ostavljen je i broj telefona za dalje informacije.

Kako nam je rečeno kada smo nazvali, u kancelariji nije bilo nikoga ko bi mogao da pojasni kakvi su tačno tehnički problemi s lokacijama doveli do otkazivanja festivala dva dana pre početka. Pokušali smo da dobijemo objašnjenje i od direktora manifestacije, Gorana Marića, ali njegov mobilni telefon je nedostupan.

U okviru festivala trebalo je da budu održani brojni koncerti, performansi, tribine, izložbe, predavanja, kao i ekološki kamp, a sve to u okviru četiri tematske celine - Etno Vudstok, Srpski barok, postmoderna i rokenrol, Tehno Vudstok i Eko Vudstok.

  • karlovcan

    27.08.2010 16:00
    sve je odlozeno/otkazano, a pare je neko debelo potrosio/oprao na reklamu, izvodjace, usluge "organizacije"... da li ima opravdanih razloga za stetu, da li neko snosi odgovornost...???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti