Do kraja godine u SNP samo novi krov

Radovi u Srpskom narodnom pozorištu počeće tek za tri nedelje, kada bude završena procedura za odabir izvođača radova.  
Radovi u Srpskom narodnom pozorištu počeće tek za tri nedelje, kada bude završena procedura za odabir izvođača radova.

Kako saznajemo u ovoj ustanovi, izvesno je da će do kraja građevinske sezone biti urađena samo popravka krovova i foajei, a moguće je da će biti renovirani i toaleti. Podovi će biti obnovljeni tokom zimskih praznika. Upravnik pozorišta, Aleksandar Milosavljević, kaže da u samoj tenderskoj proceduri nema zakašnjenja.

"Nažalost, mogu da konstatujem samo da je trebalo da počnemo bar dva, tri meseca ranije celu ovu priču, ali ni to nije do nas, jer smo mi najpre morali da dobijemo podršku pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja da bismo uopšte mogli da uđemo u projekat", rekao je on.

Milosavljević je napomenuo da će jubilarna sezona početi kada je i planirano, kao i da su dramske i baletske probe već u toku. Zašto se sa radovima kasni pokušali smo da saznamo i u pokrajinskom Fondu za kapitalna ulaganja, međutim, nisu odgovarali na naše pozive.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti