Bez protesta taksista u ponedeljak

Novosadski taksisti neće protestovati u ponedeljak, kako bi gradskim vlastima dali šansu za sastanak, a ukoliko do njega ne dođe, započeće i sa protestnim šetnjama po gradu, uz svakodnevne vožnje.

Novosadski taksisti neće protestovati u ponedeljak, kako bi gradskim vlastima dali šansu za sastanak, a ukoliko do njega ne dođe, započeće i sa protestnim šetnjama po gradu, uz svakodnevne vožnje.

Taksisti su protestovali i danas vožnjom oko zgrade Vlade Vojvodine. Pedesetak vozila su, uz zvuke sirena, vozili polako u jednoj saobraćajnoj traci..

Jedan od organizatora protesta, predsednik udruženja Vojvođani Radoslav Krstić, kaže za Radio 021 da su se odlučili da skrate trasu i proteste ograniče na nekoliko ulica kako ne bi maltretirali građane sa velikim zastojima i saobraćajnim gužvama.

Krstić kaže da ni juče nije bilo nikakvih signala ni odgovora gradskih vlasti i da lokalna samouprava nikako ne doprinosi tome da se pronađe rešenje za probleme taksista.

Taksisti traže regulisanje taksi prevoza, jače inspekcijske kontrole nelegalnih vozača, ulaz u potkovicu kod Železničke stanice i smenu člana Gradskog veća zaduženog za saobraćaj, Siniše Bubnjevića.

  • SALE NOVOSADJANIN

    03.09.2010 13:53
    SAMO SAM CEKAO...
    NIKO MI SE NIJE PRIDRUZIO KADA SAM SAM ISAO DA IH ZAUSTAVIM KOD ZELJEZNICKE STANICE....
    BILA JE SAMO POLICIJA,KOJA ME SKLANJALA SA NJIHOVOG PUTA I RADIO 021 KOJI JE TO OBJAVIO.
    VIDIM DA VAS JE SADA VISE....
    HOCETE LI SAMNOM?
    IMAM RESENJE A NISAM PLACEN OD GRADSKIH VLASTI?
  • 03.09.2010 13:03
    Tacno je da ima pojedinacnih slucajeva neurednosti od strane taksiste, isto je tacno da jedan veci broj taksista stane -zaustavi se gde nije dozvoljeno kako bi usao-izasao putnik taksija, potom istina je da ima veci broj koji nemaju polozeni gra, ali zato takodje ima tksista ne samo sa zavrsenom srednjom skolom nego i sa fakultetom,takvi ljudi taksiraju jer se od neceg mora ziveti, a sto ne rade svoju struku, stvarno oni nisu krivi zbog toga, jer postaje pravilo da sa manjom skolskom spremom od njihove neke osobe, pod uslovom da su poznanici ili rodjaci nekog politicara postanu sposobni biznismeni i uostalom nisu svi predodredjeni da budu gazde kafica,trafika i tome sl.
  • Vedran

    03.09.2010 11:26
    Nikako u potkovicu!
    Sa svime ostalim se slažem, samo sam protiv ulaska u potkovicu. Ako im se dopusti ulaz u potkovicu nastaće takva gužva i zagušenje jer autobusi neće imati mjesta, i onih malo što uđe unutra napravi gužvu. Uostalom nije ni njihov parking daleko, 100 m. Ako je nekom teško da nosi torbu 100m da ne znam kolika je, taj ne treba da putuje nigdje. Ali isto tako želim da se oni divljaneri istjeraju iz iste da ne ''deru'' 1000 din do Detelinare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti