Kej gotov sledeće nedelje

Parterno uređenje Keja žrtava racije trebalo bi da bude završeno do kraja sledeće nedelje.
Parterno uređenje Keja žrtava racije trebalo bi da bude završeno do kraja sledeće nedelje.

U toku je postavljanje klupa, korpi za smeće, kao i posipanje tartana na trim stazu. Postavljene su konstrukcije za koševe na košarkaškim terenima, a sledeće nedelje biće obeležen teren i postavljena ograda.

Oko spomenika "Porodica" popločava se plato, a stepenice oblažu klinker opekom.

Pored košarkaškog, izgrađen je i teren za boćanje, postavljeni su novi stubovi javne rasvete, izgrađena je nova pešačka staza, biciklistička, kao i trim staza. Uklonjene su barže sa obe strane Dunava, a izgrađen je i parking sa trideset mesta.

  • GORAN

    04.09.2010 11:46
    Pozdravljam uređenjenje keja , naročito onog dela od železničkog mosta do kanala koji je dosada bio užasan ( smeća na sve strane , trava zarasla , na dva-tri mesta na samom prilazu Dunavu su bili čitavi krateri tako da je šetnja tim delom keja ( naročito noću ) bio velik rizik.
    Još kada bi se trava i korov malo češće kosio .
  • Mitar

    04.09.2010 08:11
    zelenilo keja
    Nisam obilazio gradiliste, ali sam mnogo puta kolima prosao pored i mislim da zaista keju fali zelnila, tako da se slazem sa autorom - Bio Jednom jedan Kej...

    Sto se sporta i rekreacije tice, s obzirom da je u gradu sve vise automobila i da je Kej sve prometniji, ne vidim bas razlog da se na istom vezba. Za sporta treba i kiseonika, to bi svako trebalo da zna.
  • Lidija

    03.09.2010 21:34
    Zelenilo
    Kej je fantastican, ali nedostaje zelenila,nekako je suvise urban,tj.pust bez drveca,trave, zbunja,cveca.Nadam se da ce i to biti jednog dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti