Bez ponuda za Riblju i Limansku pijacu

Na prvoj licitaciji prodajnog prostora na pijacama, najviše je ponuđeno za tezge na Futoškoj i Detelinarskoj pijaci, dok za Riblju i Limansku pijacu nije bilo zainteresovanih.
Na prvoj licitaciji prodajnog prostora na pijacama koja je održana juče, najviše je ponuđeno za tezge na Futoškoj i Detelinarskoj pijaci, dok za Riblju i Limansku pijacu nije bilo zainteresovanih.

Najveća zakupnina od 200 hiljada dinara plaćena je za jednu tezgu na Futoškoj pijaci, što je dvostruko više od njene početne cene. Najviše prostora je nuđeno na Futoškoj i Limanskoj i to u robnom delu, pošto su te tezge prethodnih meseci bile prazne jer su zakupci prestali sa poslom.

U "Tržnici" procenjuju da će ove godine povećati zauzetost tezgi na 90 procenata, dok zakupci smatraju da su cene i dalje visoke, a uslovi za rad loši.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti