Otvara se Otvorena kuhinja

Prva "Otvorena kuhinja" Omladinskog centra CK 13 biće organizovana u sredu uveče, u prostorijama ovog centra.  
Prva "Otvorena kuhinja" Omladinskog centra CK 13 biće organizovana u sredu uveče, u prostorijama ovog centra.

Cilj kuhinje je da oni kojima je potrebno dobiju jeftin obrok, te da se racionalnije koriste viškovi hrane, kroz povezivanje s pekarama i restoranima. Na dan otvaranja biće pripremljeno 50 obroka, a njihova cena će biti 150 dinara.

Prema rečima portparolke Omladinskog centra CK 13, Jasmine Graovac, kuhinja će biti samoodrživa. "Postojaće donatorske kutije u koje će korisnici i korisnice stavljati određeni iznos i taj novac koji sakupimo kasnije će biti namenjen za pripremu svakog narednog obroka", kaže Graovac.

Na meniju Otvorene kuhinje biće isključivo vegetarijanska hrana koju će pripremati volonteri. Otvorena kuhinja biće organizovana tri puta mesečno uz prateći program – besplatan bioskop, debate, svirke i poetske večeri. Na otvaranju, u sredu u 19 sati, nastupiće novosadski bend "Red Junion". (Marinela Misirlis)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti