Još ništa od policijske stanice na Naselju

Iako je ranije najavljeno da bi Novo naselje do kraja godine moglo dobiti policijsku stanicu, od toga do daljnjeg neće biti ništa.

Iako je ranije najavljeno da bi Novo naselje do kraja godine moglo dobiti policijsku stanicu, od toga do daljnjeg neće biti ništa.

Otvaranje se odlaže zato što gradske vlasti ne znaju gde da isele apoteku kod Satelitske pijace, u kojoj je trebalo smestiti policiju. Direktor "Poslovnog prostora", Marko Cvijan, kaže za "Blic" da nema zvaničnih informacija o tome da ta apoteka treba da se iseli. On dodaje da  "Poslovni prostor" nema toliki objekat koji bi mogao da ustupi na korišćenje Apotekarskoj ustanovi.

Predsednik Skupštine grada, Aleksandar Jovanović, kaže da se preseljenje Apotekarske ustanove planira već nekoliko godina i da očekuje da će na sastancima gradskih službi biti pronađeno odgovarajuće rešenje.

  • Novo Naselje Hard Core

    09.09.2010 14:14
    nekima bas nema pomoci....
    aleksandar jovanovic je moralni patuljak...
  • Sax

    09.09.2010 07:44
    Evo rešenja!!!
    Predlažem da se u postojeću apoteku useli policija i da policajci izdaju lekove! Oni i onako najbolje znaju gde boli!!! :-D
  • @nizina

    08.09.2010 20:20
    Iako nisam ni malo poštovalac lika i dela SRS ja bi radije iselio lopove iz Njegoševe ili sa Bul. Mihajla Pupina. Ovo što nam se sad dešava u gradu čak je i radikale bilo sramota da rade. Jeb.. WC je tekovina sad skoro trogodišnje vlasti DS u Novom Sadu.

    SRAMOTA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti