Grad dobija još dva info centra

Još dva info centra sa interaktivnim izlozima Turističke organizacije grada trebalo bi da budu otvorena do kraja septembra.
Još dva info centra sa interaktivnim izlozima Turističke organizacije grada trebalo bi da budu otvorena do kraja septembra.

Pored već postojećeg info centra koji se nalazi na uglu ulice Modene i Zmaj Jovine, turisti i svi zainteresovani će i na Spensu i u Muzeju grada moći da dođu do obaveštenja o aktuelnostima u Novom Sadu.

Info izlozi funkcionišu po principu tač-skrina i na njima se, pored dešavanja u gradu, mogu dobiti i informacije o glavnim istorijskim obeležjima Novog Sada.

  • kokrica i tunelcic jeftinoce

    10.09.2010 08:32
    Bolje bi bilo da izdaju nove razglednice,pola
    godisnjeg odmora sam potrosio na trazenje pristojne razglednice Novog Sada.Sve pohvale
    ulicnom prodavcu izmedju Stoteksa i tramvaja,JEDINI je imao pristojne razglednice.
  • sugradjanin

    08.09.2010 21:53
    A moze li i moja zena da radi tamo, ili da otvorite jos koji ?
  • lala

    08.09.2010 16:49
    A Zeleznicka stanica? Kada neki stranac dodje u Novi Sad moze da umre dok ne nadje centar, a put uopste nije jednostavan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti