Aparat za ultrazvuk uskoro u funkciji

Aparat za ultrazvuk na Ginekologiji u Zmaj Ognjena Vuka, koji ne radi već mesec dana, trebalo bi da bude u funkciji za sedam do deset dana, saznaje Radio 021.
Aparat za ultrazvuk na Ginekologiji u Zmaj Ognjena Vuka, koji ne radi već mesec dana, trebalo bi da bude u funkciji za sedam do deset dana, saznaje Radio 021.

Prema rečima načelnice ginegologije, Aleksandre Savin-Kostić, tek pre dva dana su majstori ustanovili u čemu je problem.

"Razlog zašto se to odužilo toliko je jer majstori nisu mogli da ustanove o čemu se radi. Zbog toga su dolazili nekoliko puta, pa su mislili da je jedno, pa su mislili da je nešto drugo, i sad su ustanovili da je u nekoj ploči kvar. Tako da krivica nije do nas, već do majastora", tvrdi Savin-Kostićeva.

Ona dodaje da su od Ministarstva zdravlja dobili dozvolu da izabrani ginekolog može svog pacijenta da zakaže kod prvog slobodnog doktora, ukoliko pacijent ne može da stigne kod svog izabranog lekara u roku od 15 dana.

  • Marija

    13.09.2010 10:45
    Jel moguće?
    Zašto moramo ovo da znamo, kako su majstori dolazili više puta, pa je kvar u nekoj ploči, pa biće za 10 dana ma dajte, kao da živimo u selendri u 19. veku i to je jedini i prvi ultrazvuk. Zar uprava Doma zdravlja nije u stanju da reši problem nego ovo mora javnost da zna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti