"Exit" i ove godine pravda gradski novac u Skupštini?

"Exit" će verovatno i ove godine predstaviti svoj izveštaj o trošenju novca iz gradskog budžeta na sednici Skupštine grada, kaže za Radio 021 član Gradskog veća za kulturu, Andrej Bursać.
"Exit" će verovatno i ove godine predstaviti svoj izveštaj o trošenju novca iz gradskog budžeta na sednici Skupštine grada, kaže za Radio 021 član Gradskog veća za kulturu, Andrej Bursać. On ističe da organizatori ovog festivala moraju da podnose izveštaje Gradskoj upravi za kulturu, ali nisu u obavezi da to rade javno.

"Exit je u toj malo istaknutijoj poziciji jer kao dobra volja i kao jedan običaj će se ustaliti način da potrošena sredstva i organizaciju festivala iskažu pred odbornicima Skupštine grada", smatra on.

Dokument bi trebalo da bude podnesen Gradskoj upravi za kulturu do kraja godine. Podsetimo, "Exit" je prošle godine prvi put predstavio svoj finansijski izveštaj na Skupštini grada. On je između ostalog sadržao podatke o posećenosti festivala i računicu o dobiti koju Grad ima od njega, ali na njemu nije bilo nikakvih pečata i potpisa nadležnih organa. (A.F.)

  • NS

    01.10.2010 14:37
    Mislim da mi prekipljuje...
    Od ove gradske uprave mi je muka, a od Exita imam dijareju. Od ove izjave da moje pare ne moraju da mi se prikazu, dobijam histeriju. Kad dobijem histeruju neuracunljiv sam. Kad sam neuracunljiv necu da izlazim napolje iz stana. Ako mi pukne film, pa izadjem napolje...
  • NMGDVRJM

    01.10.2010 08:41
    Javno?
    Čekaj stani vidi pazi,
    ˝organizatori ovog festivala moraju da podnose izveštaje Gradskoj upravi za kulturu, ali nisu u obavezi da to rade javno.˝

    Trošenje javnog novca nisu u obavezi da pravdaju javno!!!???

    NMGDVRJM
  • Vaskez NS

    01.10.2010 06:19
    @Gari
    EXIT duguje pare zaposlenima ? EXIT ima zaposlene ? Čekaj, stani malo, meni sad ništa nije jasno - ja sam mislio da je EXIT neprofitna organizacija, udruženje mladih i sposobnih entuzijasta koji svojom originalnom idejom (do sada neviđenom u svetu) i svojom energijom, za koje za uzvrat ne traže, ma čuj ne traže - ne žele nikakav novac, jer sve što rade - rade samo za ljubav i mir u svetu, samo kao volonteri i ništa više, daklem čine da ovaj muzički festival planetarne polularnosti uspe svake godine.
    Tako da Gari, mislim da si ti mislio na neki drugi EXIT koji ti duguje pare - ovaj "muzički" nema zaposlene i tu se sve radi za džabe :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti