Tvoja sigurnost je u tvojim rukama

Najviše saobraćajnih nezgoda izazivaju vozači sa jednom godinom iskustva, podaci su Komiteta za bezbednost saobraćaja.
Najviše saobraćajnih nezgoda izazivaju vozači sa jednom godinom iskustva, podaci su Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Prema rečima Marijane Jovanović iz Udruženja građana "Tračak", ciljna grupa njihove najnovije akcije "Tvoja sigurnost je u tvojim rukama" su maturanti srednjih škola koji su skoro položili ili se tek spremaju za polaganje vozačkog ispita.

"Projekat je podeljen u tri faze. Na početku ćemo organizovati okrugle stolove u srednjim školama i maturante edukovati, razgovarati s njima o ovom problemu. Nakon toga će za njih biti organizovan nagradni konkurs za idejno rešenje za letak i sinopsis tv kampanje", objašnjava Jovanovićeva.

Sa maturantima će raditi i predstavnici kancelarija za mlade, koji će im pomoći i motivisati ih da se i u budućnosti bave ovim temama. Jovanovićeva dodaje da će najbolji radovi biti nagrađeni, a najbolje rešenje iskorišćeno u medijskoj kampanji. Projekat će se realizovati u deset opština koje se nalaze u takozvanoj "crnoj zoni" prema kriterijumu javnog rizika.

Projekat ''Tvoja sigurnost je u tvojim rukama'' finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije sa 968 hiljada dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti