Ako bude potrebe grejanje će početi ranije

Iako je najavljeno da će grejna sezona početi 15. oktobra, to bi moglo da se dogodi i ranije.
Iako je najavljeno da će grejna sezona početi 15. oktobra, to bi moglo da se dogodi i ranije. Prema rečima portparolke "Toplane", Branke Bežanov, već danas je trebalo da radijatori budu topli, ali nisu ispunjeni uslovi.

"Prema odluci Skupštine grada grejna sezona počinje 15. oktobra, međutim, ona je mogla da počne već danas, da je tri dana uzastopno u 21 čas temperatura bila ispod 12 stepeni", navodi Bežanova.

Prema dugoročnoj prognozi RHMZ-a, u Novom Sadu će jutarnje i noćne temeprature u naredne dve nedelje biti u intervalu 8 od 12 stepeni, a dnevne od 16 do 20 C. Osetnije zahlađenje očekuje se krajem meseca.

U Toplani ističu da su još početkom septembra počeli sa punjenjem kućnih instalacija i njihovim stavljanjem pod pritisak.

  • Salajcan

    04.10.2010 06:46
    @MissX
    Ne grejem se, ali placam preko mog brojila, ne tog vaseg na radijatorima. Moj je u dvoristu.
    Nego gledam i ja taj sajt pa gledam i menadzerski tim i pitam se da li ovaj @Limanac nije pazljivo gledao, ili je malo subjektivan pa nece da zna kakva je razlika izmedju ovih koji su navedeni i profesora maletica? taj genijalac je ostavio tragove u elektrotehnickoj skoli nece valjda svoje kvalitete i u ovom preduzecu plasirati do kraja.
  • miss x

    03.10.2010 20:42
    @salajčanin
    A vi gospodine Salajcaninu.... Vi se sigurno grejete na gas, jelte...? Pa vas ova situacija dodatno pogađa... Izvinte unapred.
  • Salajcan

    03.10.2010 19:26
    @Limanac
    Ima li na tom sajtu, gosn Limanac, da su pustili u rad onaj program sto su im ovi iz Beograda i Bugari uzeli novce od kojih su se omrsili gospodja Ivkovic i njen kum po brat maletic? Da li tu pise da ce taj program biti svecano pusten za obracun grejanja po utrosku, ili mozda ce utrosak biti zbog programa prolongiran. Pise li tu da su zakrpili onaj najveci kotao na Balkanu koji prosle zime, u garantmom roku, procuri zato sto je padao sneg. Moze li se saznati kako su zavrsili onu dugo najavljivanu ugradnju rezervoara i opreme za mazutt ili dizel gorivo na onoj toplani kod Jugoalata...
    Ili je mozda gospodin gradonacelnik kriv sto se nije malo ranije uplasio???
    Ili da mi malo bolje pogledamo pa da vidimo o kojim to Vi inovacijama govorite, a mi ih ne prepoznajemo??? Mozda ste Vi i u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti