Dan otvorenih vrata na Filozofskom u subotu

Filozofski fakultet u subotu, 21. maja, organizuje Dan otvorenih vrata za buduće studente, ali i za sve zainteresovane koji žele da se bolje upoznaju sa studijskim programima i radom tog fakulteta.
Dan otvorenih vrata trajaće od 10 do 14 časova.
 
U amfiteatru će, u 12 časova, biti održana prezentacija fakulteta tokom koje će svi posetioci moći da otkriju šta sve Filozofski fakultet nudi svojim studentima, koje su mogućnosti za dodatno usavršavanje u centrima fakulteta i za međunarodnu razmenu studenata, kakvom bibliotekom i opremom fakultet raspolaže, kao i kakve kulturne programe organizuje.  
 
Na odsecima će dežurati nastavnici koji će odgovarati na pitanja u vezi sa prijemnim ispitima i studijskim programima. Budućim studentima će na raspolaganju biti i predstavnici Studentskog parlamenta i studenti-volonteri koji će im pružiti iskustva iz prve ruke o studiranju na Filozofskom fakultetu i studentskom životu u celini, a pomoći će i oko snalaženja u zgradi.
 
Više detalja možete pronaći na sajtu fakulteta: www.ff.uns.ac.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti