Izbegavanje plaćanja parkinga na keju (foto)

Na Beogradskom keju, neposredno uz Dunav, vozači svakodnevno parkiraju automobile.

Na Beogradskom keju, neposredno uz Dunav, vozači svakodnevno parkiraju automobile.

Da bi došli do dela keja koji se ne vidi s ulice i izbegli plaćanje parkinga, vozači moraju da pređu nedavno uređeni prostor za šetnju i rekreaciju, a vozila ostavljaju na delu koji nije predviđen za parkiranje. U saobraćajnoj inspekciji kažu da im na toj površini prestaju ovlašćenja, jer prostor pripada vodoprivrednim preduzećima, te da su popisom tablica utvrdili da vozila parkiraju zaposleni u tim preduzećima.

Međutim, u vodoprivrednom preduzeću "Šajkaška" kažu za "Blic" da su zaposleni odmah po upozorenju inspekcije prestali da parkiraju vozila na donjem delu keja, te da to sada čine pecaroši i stanari u obližnjim zgradama.

Da su automobili i danas parkirani na donjem delu keja, uz Dunav, uverila se reporterka Radija 021.

  • G

    09.10.2010 20:35
    @Novosadjanka - ima i gomila "likova" koja redovno plaća registraciju za vozilo, ali iako je broj vozila enormno uvećan u odnosu na pre 10 godina, broj parkinga je ostao isti. Uprkos popularnom verovanju, vozila nemaju sposobnost da lebde u vazduhu u nedostatku parking prostora. Šta ćemo sa ovima koji ubiru poreze za vozila a ne prave parkinge? Metak u čelo?
  • Vjaceslav Molotov

    09.10.2010 14:42
    Ne zivim u Novom Sadu ni u Srbiji, ali sam bio u posjeti prije mjesec dana u tom gradu.Ostao sam prijatno iznenadjen cijenama parkiranja u gradu. Zaista su niske za usporedbu od drugih gradova van Srbije.
  • Novosadjanka

    08.10.2010 07:45
    solidarnost sa Novosadjaninom
    Bravo za ideju o busenju guma! Ima i ona fora sa smirglom po soferki, ali to je jako surovo! Hi, hi
    ima toliko bahatih i bezobraznih likova koji su dosli u ovaj grad i koji nece da se prilagode ovdasnjoj kulturi koja je nekada postojala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti