Poslovni inkubator bira 4 od 20 kandidata

Na konkurs za stanare "Poslovnog inkubatora" stiglo je 26 prijava, dok se u sledeću fazu izbora plasiralo 20 preduzeća.

Na konkurs za stanare "Poslovnog inkubatora" stiglo je 26 prijava, dok se u sledeću fazu izbora plasiralo 20 preduzeća. Oni će pred stručnom komisijom, sredinom novembra, održati prezentacije svojih poslovnih planova.

Time će biti završen prvi konkursni krug, u kom će biti izabrano najviše četiri prijavljena preduzeća. Kako nam kažu u "Inkubatoru", komisija će ocenjivati ideje sa aspekta veličine potencijalnog tržišta za proizvod ili uslugu koju će buduća kompanija da ponudi, postojanje konkurencije, postojanje tehnologije, faze razvoja ideje i proizvoda, poslovnog modela, potencijala ekspanzije i pravnih pitanja.

Konkurs se fokusira na poslove u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, kao i kreativne industrije. Ovaj projekat bi trebalo da pomogne novim malim i srednjim preduzećima da razviju posao i osamostale se. Pravo učešća imaju građani koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, privatni preduzetnici koji ne rade duže od godinu dana, kao i firme osnovane pre manje od godinu dana.

"Poslovni inkubator" se nalazi na 418 kvadrata u ulici Vojvođanskih brigada. Konkurs je raspisan za 10 do 15 firmi, koje će prostor koristiti tri do pet godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti