Raspisan konkurs za direktora Stana

Upravni odbor preduzeća "Stan" raspisao je konkurs za izbor novog direktora.
Upravni odbor preduzeća "Stan" raspisao je konkurs za izbor novog direktora. Prijave se podnose do 12. oktobra na adresu preduzeća - Lasla Gala 22.

Na mestu vršioca dužnosti direktora "Stana" trenutno je Milenko Peričin, kadar Lige socijaldemokrata Vojvodine. Nacionalni građanski piše da će Peričin skoro sigurno ponovo biti izabran.

On je na to mesto došao pre šest meseci, nakon ostavke Dragoslava Gavrančića, koji se odmah zaposlio u "Tržnici". List piše da je direktorsko mesto u "Stanu" napustio zbog teške finansijske situacije, viška zaposlenih i nedostatka posla za preduzeće.

Potencijalni direktor "Stana", Milenko Peričin bio je i zamenik direktora "Dnevnik holdinga", a inače je član Gradske izborne komisije i suprug odbornice Zlate Peričin, takođe članice stranke LSV.

  • alapača

    08.10.2010 09:39
    Koji konkurs?
    Konkurs. Zašto se ovo (kao i u Zelenilu, Toplani) zove konkurs? Je l' to u Komunalnim preduzećima primaju (permanentno, ma čime to pravdali!) radnike preko konkursa? Ili u Ekološku policiju? Dajte mi demant jednim jedinim primerom! Ovakve "konkurse" raspisuje samo Rodni. Komisija za prijem - Rodni. Potrebne urgencije - Rodni. Potrebna školska sprema - zna Rodni. Uopšte nije bitno ko je odakle, kakvu školu ima i da li nešto uopšte zna... U stvari bitno je. Mora on ili neko njegov da zna - Rodnija! Mi smo Rodnijevi, Rodni je naš! Za koga? Za Rodnija (3 puta, pa onda URAAAAAA!). Druže Rodni, mi ti se kunemo... A ima i ona sa Ovčarom i Kablarom: druže Rodni, bela lica...
  • Zar

    07.10.2010 07:39
    se to ne zove
    NEPOTIZAM ?
  • 06.10.2010 12:41
    gde taj zasedne u fotelju samo ruze cvetaju,rekao bih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti