KCV: Četvoro povređenih u masakru u Žitištu i dalje stabilno

Četvoro povređenih u masakru koji se pre nekoliko dana dogodio u Žitištu, a koji se leče u Kliničkom centru Vojvodine, stabilno je i njihovo stanje je nepromenjeno.

Ove informacije je za 021 potvrdila pomoćnica direktora za zdravstvenu delatnost ove ustanove, Vesna Turkulov koja je napomenula da je "troje pacijenata smešteno u Ugrentnom centru, od kojih jedna pacijentkinja u jedinici intenzivne nege, dvoje je na poluintenzivnoj nezi a jedna pacijentkinja je na Klinici za maksilofacijalna hirurgiju".

Svo četvoro su vitalno stabilni, operativno zbrinuti i nalaze se pod intenzivnim nadzorom lekara.

Pored toga, u Opštoj bolnici "Đorđe Jovanović" u Zrenjaninu nalazi se još 11 povređenih u pucnjavi u Žitištu. Svi su dobro i van životne opasnosti, rečeno je danas u toj bolnici.

Takođe, dve osobe sa povredama kičme smeštene su na odeljenje intezivne nege Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" u Beogradu.

U Žitištu kod Zrenjanina, u noći između petka i subote pet osoba je ubijeno a više od 20 ranjeno kada je osumnjičeni Siniša Zlatić ušao u lokalni kafić i počeo da puca iz automatske puške. Policija je napadača uhapsila, a sumnja se da je motiv ubistva bila ljubomora jer je prvo stradala njegova bivša supruga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".