Ipak bez traktora u centru grada

Udruženi poljoprivednici Srbije neće ipak protestovati danas, jer će ih u 14 časova primiti zamenik gradonačelnika Saša Igić.
Udruženi poljoprivednici Srbije neće ipak protestovati danas, jer će ih u 14 časova primiti zamenik gradonačelnika Saša Igić.

Međutim, moguće je da poljoprivrednici u traktorima izađu na ulice narednih dana kada padne kiša i ukoliko se danas ne reši njihov problem kaže Svetozar Murgaški iz ovog udruženja.
"Nema dok kiša ne padne, lepo je vreme, radimo da poradimo što više, zato smo i naveli da je protest moguć od 12. oktobra pa nadalje dok se ne reši problem" priča on.
Murgaški ne veruje da će se naći neko rešenje za to što se privatne parcele na Čeneju izdaju kao da su državne.

On tvrdi da vlasnici imaju dokumentaciju o tome da su parcele njihove, ali da u Službi za katastar nepokretnosi to nije nigde zavedeno. Poljoprivrednici zajedno sa komisijom danas obilaze sporne parcele, nakon čega bi trebalo da se utvrdi čije su one zapravo vlasništvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti