Obnova Kaćkog mosta dogodine

Kaćki most, delimično zatvoren za saobraćaj zbog oštećenja noseće konstrukcije na jednom delu, neće biti saniran pre sredine naredne godine.
Kaćki most, delimično zatvoren za saobraćaj zbog oštećenja noseće konstrukcije na jednom delu, neće biti saniran pre sredine naredne godine.

U Zavodu za izgradnju grada kažu da bi do tada trebalo da bude pripremljena potrebna dokumentacija, izabran izvođač radova, te pripremljen novac za taj posao. Koliko će koštati obnova mosta nije poznato, ali pretpostavlja se da se radi o višemilionskom iznosu, piše "Blic".

Levi deo konstrukcije, preko koje se trenutno odvija saobraćaj, nije rizičan, a zbog rekonstrukcije Temerinske petlje ovaj prelaz trenutno je jedini izlazni pravac za autoput.

  • Marko

    12.10.2010 21:04
    reply
    Je li ovo normalno?
    "jedini" ulaz u grad i onesposobljen!

    Sto kazali u crtacu: Spustaj most!
    Ma dizi most kad kazem...Spustaj most...

    Nego aj da napravimo skelu, pa da zaradimo koji dinar?
  • Govorim tiho i nosim psa sa so

    12.10.2010 17:22
    ma sta ce nam Kacki most kad cemo imati onaj na postojecim stubovima..... valjda Oni ynaju sta nama treba.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti