Počeo Sajam automobila

Sajam automobila ''Auto show Novi Sad'' počeo je danas na Novosadskom sajmu.
Sajam automobila ''Auto show Novi Sad'' počeo je danas na Novosadskom sajmu.

Kako je najavljeno, posetioce očekuju premijere novih modela vozila, specijalni sajamski popusti, stručne tribine i manifestacija ''Tjuning stajling šou''. Uz veliku izložbu vozila u halama, Sajam automobila će obeležiti i stručna tribina ''Novine u pravilnicima o tehničkim uslovima i tehničkim pregledima vozila i prilagođavanje novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima".

Taj skup je zakazan za petak, 15. oktobra, sa početkom u 13 časova, a na njemu će učestvovati predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, Uprave saobraćajne policije, ministarstva za infrastrukturu, Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Auto-moto saveza Srbije.

Posle nekoliko godina posetioci Sajma će ponovo imati priliku da prisustvuju atraktivnom programu ''Tjuning stajling šou'', koji će se odvijati na otvorenom prostoru sajma u subotu, od 11 časova. Revija preko pedeset modifikovanih automobila, nadmetanja u atraktivnoj vožnji, nezaobilazni nastupi didžejeva i atraktivnih igračica obeležiće tu manifestaciju.

Osiguravajuće kuće, banke i lizing kuće predstaviće svoje ponude za kupovinu i osiguranje vozila uz različite pogodnosti za one koji se odluče da na Sajmu pazare vozilo.

Priredba koja okuplja proizvođače i distributere četvorotočkaša, banke, osiguranja i lizing kuće, traje do nedelje, 17. oktobra. Radno vreme Sajma automobila je svakodnevno od 10 do 19 časova. Cena pojedinačnih ulaznica iznosi 250, a kolektivnih 150 dinara.

  • Dusan S

    13.10.2010 11:45
    Zakon o reketiranju i punjenju budžeta
    Predložio bih da se Radio 021 angažuje i pokrene medijsku akciju putem koje bi u javnost kao i do odgovornih stigao i glas nas vozača koji smo po zanimanju sve samo ne poreski obveznici koji sedanjem za upravljač svog automobila postaju prvenstveno grupa za punjenje budžeta, što državnog što privatnog-policijskog. Molim Vas da nam omogućite da i mi kažemo šta mislimo da je dobro a šta loše u ovom zakonu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti