Pavličić: Moguća saradnja sa Gojkovićevom

Nakon brojnih spekulacija o tome da bi bivša gradonačelnica Maja Gojković mogla da se vrati u gradsku vlast, aktuelni gradonačelnik Igor Pavličić rekao je da ne isključuje tu mogućnost.
Nakon brojnih spekulacija o tome da bi bivša gradonačelnica Maja Gojković mogla da se vrati u gradsku vlast, aktuelni gradonačelnik Igor Pavličić rekao je da ne isključuje tu mogućnost.

Pavličić prvobitno nije želeo da komentariše saznanja medija. Međutim, u intervjuu za Dnevnik on kaže da još nije dobio nikakav formalni zahtev za razgovor o ovoj inicijativi, ali je dodao da ipak ima indicija da će se o tome razgovarati.

Podsećamo, nedavno je i Radio 021 objavio saznanje da je Gojkovićeva tražila da, ako uđe u vladajuću koaliciju, jedan od članova gradskog veća bude iz njene Narodne partije i da bi ova stranka mogla preuzeti i rukovođenje Spensom, u kojem su još kadrovi iz G17 plus.

Partija bivše gradonačelnice sada je član Ujedinjenih regiona Srbije, kao i G17 plus, koji je deo i gradske koalicije.

  • sigurna propast

    17.10.2010 15:09
    moguća saradnja sa Koštunicom

    moguća saradnja sa Dačićem

    moguća saradnja sa Gojkovićkom

    moguća saradnja sa Nikolićem

    ...

  • 16.10.2010 18:30
    @deran&kibicer
    Kako je rucno kada se pljuje u bunar iz kog se voda pije. Nemoj to da shvatis kada bude pre kasno.
  • bozedajnamsnage

    15.10.2010 09:46
    ima li kraja ovom ludilu?
    iskreno verujem da ce se i u ovoj drzavi pojaviti neka nova grupa ljudi, koji ce razmisljati normalno i drugacije od svih sada prisutnih na javnoj sceni Srbije.Neki koji nece za dva sata poseći stogodišnje drvorede (po čemu će biti zapamćeni i Maja i Pavličić), nego će, naprotiv, predvoditi sadnju crnogoričnog drveća u Vojvodini, koja preti da postane pustinja u budućem periodu..Onda će biti kasno, bojim se da ti normalni bilo šta urade..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti