Dug za zemljište preko milijardu dinara

Preduzetnici i pravna lica u Novom Sadu duguju preko milijardu dinara za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta.
Preduzetnici i pravna lica u Novom Sadu duguju preko milijardu dinara za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta. Trenutno se procesuira samo 3,5 miliona, što je mali procenat od ukupnog dugovanja.

Do sada je izdato oko 1700 rešenja o prinudnoj naplati i blokadi računa dužnika, za period od 2005. godine. Oko 180 dužnika duguje preko milion dinara, a najveći dužnici imaju i po 50 miliona dinara duga.

Preduzetnici svoje obaveze moraju da namire u roku od pet dana od prijema rešenja, nakon čega se rešenje šalje u Kragujevac, na prinudnu naplatu i blokadu računa.

  • 14.10.2010 12:22
    zato nas obicne gradjane koji nemamo mentore politcare za svaki j....i dinar duga tuzi vlast onda prinudna naplata, ili skidanje sa mesecnih primanja ...a njima nista a sta je sa njihovim porezima, znaci i njih ne placaju... e tako je lako biti uspesan,krades,delis sa nekim i eto godisnje nagrade za uspesni rad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti