Štedljive sijalice za socijalno ugrožene

Uskoro počinje podela štedljivih sijalica socijalno ugroženim domaćinstvima, koja redovno plaćaju račune za struju, saopštila je Elektrovojvodina.

Uskoro počinje podela štedljivih sijalica socijalno ugroženim domaćinstvima, koja redovno plaćaju račune za struju, saopštila je Elektrovojvodina.

Pored kriterijuma socijalne ugroženosti, ta domaćinstva treba da su uredne platiše, odnosno da im je dug za električnu energiju manji od 964 dinara, a potrošnja u prethodna tri meseca veća od sto kilovatčasova mesečno.

Oni će dobiti obaveštenje elektrodistribucije sa podacima kada i gde mogu da preuzmu sijalice, a Elektrovojvodina je pripremila 12 hiljada štedljivih sijalica.

  • komentator

    16.10.2010 13:33
    pametno
    pametno, a vi ostali u nedelju na Najlon da ih kupite po promotivnim cenama
  • Dr Petrovic

    16.10.2010 11:46
    Svesna inteligencija
    Dajmo onima koji imaju, a oni koji nemaju neka crknu.

    Jel to nacin na koji treba da razmislja svesno ljudsko bice_

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti