Zvezda film - ako propadne aukcija, stečaj

Ukoliko preostale bioskopske sale "Zvezda filma" ne budu privatizovane krajem meseca, najverovatnije neće biti novih aukcija i preduzeće će otići pod stečaj.
Ukoliko preostale bioskopske sale "Zvezda filma" ne budu privatizovane krajem meseca, najverovatnije neće biti novih aukcija i preduzeće će otići pod stečaj. Nakon što su iz ponude izuzeti bioskopi "Jadran" i "Letnja bašta", a Mala sala Arene prodata sudskim putem, na aukciji će se naći samo bioskopi u "Reks" centru i Futogu, kao i stara oprema. Kako za Radio 021 kaže Lazar Sokić iz "Zvezda filma", procenjena vrednost iznosi preko 4 miliona dinara.

"Po mojoj informaciji za sada nema ozbiljnijih kupaca. Ako ih ni ne bude, najverovatnije neće biti raspisana više nijedna aukcija, i uslediće stečaj preduzeća. Mi taj uslov ispunjavamo sledeće godine u novembru, tri godine neprekidne blokade računa", rekao je on.

Podsetimo, "Zvezda film" iza sebe ima četiri propale aukcije. Ova aukcija će biti održana 29. oktobra u 11 časova u prostorijama Agencije za privatizaciju u Beogradu. (A.F.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti