Fed kup u Novom Sadu

Meč teniskog Fed kupa između reprezentacija Srbije i Kanade koji je na programu u februaru 2011. godine biće odigran u Novom Sadu.
Meč teniskog Fed kupa između reprezentacija Srbije i Kanade koji je na programu u februaru 2011. godine biće odigran u Novom Sadu.

Prema rečima člana Gradskog veća zaduženog za sport Aleksandra Kravića, gradske vlasti će za taj događaj pružiti svu neophodnu logistiku. ''Dogovor sa Teniskim savezom Srbije postignut je pre nekoliko meseci. Reč je o velikom takmičenju na kojem će naše teniserke odmeriti snage sa Kanađankama, a mi ćemo se truditi da, kao i uvek, budemo dobri domaćini'', naveo je Kravić.

Na sajtu grada nije istaknuto koliko će Novi Sad potrošiti novca iz gradskog budžeta za organizaciju ovog sportskog dešavanja.

  • čega se pametan stidi...

    19.10.2010 09:58
    Je li doktore, jel' ti i ljude lečiš tako vešto kao što kucaš na tastaturi? Mislim, stoji sve što si napisao, samo mi ne deluješ pozvan baš da sudiš...
  • Dr Petrović

    19.10.2010 05:20
    Divno!
    To neće koštati ni kao stubići, ili kuglice ili sakralna svetalca na mostovima, ili eko parkići ili nove godinice, ili behatončići...
    Ko je spominjao tamo kejič?
    Bežte deco s prozora!
    Po ovom gradu nema traga našem novcu, pa barem da se nagledavamo lepog tenisa, konačno!
    Nadam se da će ga gčedati i upropaščivači tenisa Novoga Sada i bahati rasipnici, da vide da može u životu nešto i korisno da se radi: trudom i ljubavlju, a ne samo da se rasipa u neznanju i samoljublju.
  • boco

    18.10.2010 21:20
    Nije badava
    Pa taj dogadjaj ne moze da prodje sa malo para i to je u redu. Ako hoces da imas nesto vredno treba i da platis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti