Protest ispred Tanurdžićeve palate

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizovaće u petak protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije "Zvezda filma", odnosno bioskopa "Reks", koji je sastavni deo palate, nacionalizovane sredinom prošlog veka.  

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizovaće u petak protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije "Zvezda filma", odnosno bioskopa "Reks", koji je sastavni deo palate, nacionalizovane sredinom prošlog veka.

U saopštenju se ističe da se ne sajtu Agencije za privatizaciju lažno prikazuje da se radi o poslovnom prostoru u kom se nalazi bioskop, jer se već više od 20 godina tu nalaze radnje, koje koriste privatni vlasnici.

Preostalo imovina nekadašnjeg filmskog distributera "Zvezda film", tri bioskopa, naći će se četvrti put na aukciji u Agenciji za privatizaciju sledećeg petka, zajedno sa osam drugih preduzeća.

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizovaće u petak protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije “Zvezda filma”, odnosno bioskopa “Reks”, koji je sastavni deo palate, nacionalizovane sredinom prošlog veka. U saopštenju se ističe da se ne sajtu Agencije za privatizaciju lažno prikazuje da se radi o poslovnom prostoru u kom se nalazi bioskop, jer se već više od 20 godina tu nalaze radnje, koje koriste privatni vlasnici.

  • Piplfoks

    26.10.2010 10:09
    Analize i stavovi... Nemoj toliko laskati sebi. Da bi nešto bila analiza, mora sadržati barem neki validni podatak i obrazloženje. Sve ovo što si izneo se zasniva samo na tvom "stavu" da su svi uspešni Vojvođani bili lopovi, a da su svi koji se ne slažu s time pokondirene tikve. Rečju, stav ti je gomila đubreta.
  • Vaskez NS

    26.10.2010 09:35
    Da ponavljam šta sam rekao i ubeđujem šta moja analiza i stavovi znače...nema šanse. Tako ste vaspitani, tako ste odrasli, podela i isticanje "vrednih" i gađenje prema "bezvrednim" je prosta suština vašeg poimanja sveta. Daklem, to vaše jadno gađenje čini mi većim zadovoljstvo kojim ću izraziti odvratnost prema "moralnim" vrednostima kojima ste vi učeni u svojim "mondenim" porodicama pokondirenih tikvi. Jednom tikva - uvek tikva.
  • Piplfoks

    25.10.2010 15:52
    E muka mi je više od tvog femkanja. Stvarno se sad praviš da svojim prvim komentarom, poređenjem Tanurdžića i ostalih iz udruženja i Butorovića, nisi hteo da kažeš kako u tom oduzimanju ima neke pravde i kako nema šta da se žale? I stvarno misliš da to, zajedno sa svime što si naknadno rekao, nije vređanje napušavanje tih ljudi? Fuj i još jednom fuj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti