Uklonjeno osam nelegalnih objekata

Građevinska inspekcija je od početka godine zatvorila 30 gradilišta u Novom Sadu koja nemaju potrebne dozvole.
Građevinska inspekcija je od početka godine zatvorila 30 gradilišta u Novom Sadu koja nemaju potrebne dozvole. U poslednjih devet meseci izdato je 118 rešenja o uklanjanju bespravno izgrađenih objekata, u šta spadaju i ograde, pomoćni objekti, zidovi, i drugo. Takođe je doneto i 17 rešenja o obustavi i 53 rešenja o zabrani gradnje, piše "Nacionalni građanski".

Samo u osam slučajeva je inspekcija porušila nelegalne objekte, dok se protiv šest građana trenutno vodi sudski postupak.

U novembru će građevinska inspekcija uklanjati tri objekta, od kojih se jedan nalazi na igralištu "Mladost". Ovaj objekat predstavlja opasnost za prolaznike, a u vezi sa njim se vodi i sudski spor.

Podsećamo, u Novom Sadu je podneto 37 hiljada zahteva za legalizaciju, od čega su najveći broj podneli građani iz Futoga i Veternika.

  • 13

    21.10.2010 11:16
    Inspektori donose resenja o rusenju samo za objekte za koje im se naredi.Doduse ponekad neku facu i podkace,ali tada sledi stara prica nema para.Kada gradjanin prijavi da bezobrazno neko dogradjuje na tudjoj povrsini,izadje inspektor ni ne ukapira sta se radi i jos histerise zbog prijave.A o cemu onda ovi tekstovi ili izvestaji inspekcije govore.Sve je to laz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti