Delimično ukidanje naplate parkinga kod Spensa?

Od prestanka naplate parkiranja u okolini Spensa, koje bi važilo nakon 16 časova, najverovatnije neće biti ništa.
Od prestanka naplate parkiranja u okolini Spensa, koje bi važilo nakon 16 časova, najverovatnije neće biti ništa.

Iako gradski funkcioneri razmatraju tu mogućnost, u gradskoj Upravi za saobraćaj su nam rekli da o tome ne mogu ništa da nam kažu.

Inicijativu za ukidanje naplate parkinga uputila je v.d. direktorka Spensa, Ljiljana Ćulibrk, koja smatra da bi to uticalo na bolju posećenost ovog sportsko-poslovnog centra. "Samim tim bi i zakupci bolje poslovali, a i sportisti ne bi gledali na sat kada kreću sa terena, da li će ih doplatna karta dočekati ili ne", navodi ona za Radio 021.

Direktor "Parking servisa", Ivan Ferko, kaže da će to preduzeće postupiti kako bude naložila gradska Uprava za saobraćaj, ali da lično ne smatra da bi delimično ukidanje naplate parkinga poboljšalo posećenost Spensa. "Mi smo na platou kod Spensa, prema Bulevaru cara Lazara, omogućili celodnevno parkiranje za 100 dinara. Da li tih 100 dinara može da utiče na rad Spensa, to je stvar menadžmenta", kaže Ferko za 021.

Osim parking prostora, pored ovog objekta nalazi se i velika garaža, koja nije u nadležnosti "Parking servisa", već upravo Spensa. Na Spensu međutim, na poboljšanje posete tom objektu do sada nisu pokušali da utiču otvaranjem garaže za posetioce, jer se parking mesta u njoj izdaju. (D.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti