Protest protiv privatizacije bioskopa Reks

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizuje od 10 časova protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije "Zvezda filma", odnosno bioskopa "Reks".

Udruženje građana za povraćaj nacionalizovane nepokretne imovine na teritoriji Vojvodine, organizuje od 10 časova protest ispred Tanurdžićeve palate protiv pokušaja privatizacije "Zvezda filma", odnosno bioskopa "Reks", koji je sastavni deo palate, nacionalizovane sredinom prošlog veka.

Kako se ističe u saopštenju udruženja, na sajtu Agencije za privatizaciju se lažno prikazuje da se radi o poslovnom prostoru u kom se nalazi bioskop, jer se već više od 20 godina tu nalaze radnje, koje koriste privatni vlasnici.

Preostala tri bioskopa nekadašnjeg filmskog distributera "Zvezda film", naći će se sledećeg petka po četvrti put na aukciji u Agenciji za privatizaciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti